Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 13 common:people_all_forms

ПРОБНЕ З Н О !

Date: 8 квітня 2021 о 11:18, Refreshed 8 квітня 2021 о 11:20
75 views

У суботу, 10 квітня, відбудеться пробне незалежне оцінювання. Кожен зареєстрований учасник зможе скласти тест з одного навчального предмета з переліку ЗНО-2021: українська мова, українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька, французька мови.
Про це йшлося у межах брифінгу у Львівській ОДА.

Найбільше учасників обрали англійську мову – 4112 осіб, математику – 3492 особи, українську мову та літературу – 2972 особи.

«Наш минулорічний досвід проведення ЗНО в умовах карантину підтверджує те, що дітям все-таки варто проходити пробне ЗНО. Це дозволяє психологічно підготуватись до основної сесії. Сучасна система вступу до вищих навчальних закладів є справедливою, і її потрібно підтримувати. Для безпечного проведення незалежного оцінювання в умовах карантину ми мусимо дотримуватись всіх заходів безпеки та відповідально підійти до організації тестування», - наголосив директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Олег Паска.

Для окремих учасників пробного ЗНО-2021 створили спеціальні умови. Це, зокрема, надання можливості виконання роботи в аудиторії на першому поверсі, можливість використання слухового апарата, надання можливості супроводжуючим особам допомогти учаснику зайняти робоче місце та ін.

Цьогоріч усі предмети, окрім англійської мови, відбуватимуться у місті Львові, усіх районних центрах, містах Борислав, Новий Розділ, Новояворівськ, Червоноград. Тестування ж з англійської мови здійснюватимуть у п’яти містах: Львів, Дрогобич, Самбір, Стрий, Червоноград.

☝️При вході в пункт пробного зовнішнього незалежного оцінювання учасник повинен пред’явити: паспорт або свідоцтво про народження , а також запрошення-перепустку. Також необхідно мати із собою дві ручки та медичні маски.

«Учасник пробного незалежного тестування також може пред’явити перепустку-запрошення у електронному форматі. Достатньо буде продемонструвати її за допомогою смартфона. Окрім того, аналогічно особа може показати паспорт, скориставшись додатком «Дія», - зазначила керівник Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.

Очільниця Центру наголосила на важливості перегляду перепусток абітурієнтами.

«Станом на сьогодні, половина учасників пробного ЗНО не відкрили своїх запрошень, у яких вказана адреса пунктів тестування. Тому закликаю активніше долучатися до цього процесу, аби знати місце, де відбуватиметься тестування. У разі виникнення проблем – просимо звертатися на електронну скриньку центру», - пояснила вона.

Нагадаємо, перепустка-запрошення розташована на інформаційних сторінках учасників пробного ЗНО. Для цього необхідно увійти в особистий кабінет за логіном та паролем. У разі втрати – звернутися до Центру.

Результати пробного тестування з’являться 16 квітня.
11-14 квітня на інформаційних сторінках учасників розмістять усі зошити пробного тестування, завдання з яких можна розв’язати самостійно.

☝️Важливо, у разі неучасті особи у пробному тестуванні – кошти не повертатимуть, однак особа має право отримати примірник тестового зошита упродовж трьох днів. Для цього потрібно звернутися у пункт тестування, який вказаний у запрошенні-перепустці.

Максим Козицький
Іван Собко
Олег Паска
⠀⠀
#освіта_Львівщини #департамент_освіти_і_науки #ЗНО

Comments:
Only authorized users can leave comments.